dijous, 15 de novembre del 2012

No hi ha res com perdre en casa... [Ondara 56 - Alginet 64]

La publicació d'aquest article s'ha retardat per causes alienes a Ryanair.

Salutacions de nou!

El partit del dissabte es preveia complicat, sobre tot, quan vam veure el 5 rival. Però no ens acovardirem, i eixirem a donar-ho tot.

El primer quart posà de manifest qui anava a portar el ritme, i l'Alginet es posà per davant amb huit punts d'avantatge en el marcador.

Tota la primera part va ser d'un marcador paregut, marcat sobretot per les nostres pèrdues i pel seu encert en tirs de 3 punts

No fou fins després del descans quan reaccionarem de ma d'un esplèndida defensa individual i moltes recuperacions de Sergi i Jaume quan empatarem el partit a 40. Però, quan faltaven només dos minuts del tercer quart, la quarta falta de Sergi acabà amb les esperances de remuntada.

L'ultim quart fou un intercanvi de canastes inútil que sentencià el marcador en 56-64

Per la part estadística, Sergi és, una altra vegada, l'MVP del partit, amb 20 de valoració...