Translate

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Bon inici de temporada (Ondara 59 - Massanassa 46)



Comença la temporada

El dissabte passat començà la temporada per als nostres júniors.

S'enfrontaven contra el Massanassa a Ondara en un partit que no s'havia fet recentment, per tant, no hi havia referències en les que confiar.

El principi del partit fou lent. La baixa intensitat que demostraren ambdós equips, sumant la defensa en zona 3-2 dels contrincants va fer que l'arbitre convertira qualsevol contacte en falta fent que algun jugador com Javi acabara la primera part amb tres faltes. Malgrat això els 24 punts de la primer meitat feien anar-nos-en al vestidor amb un xicotet avantatge.


Al començament de la segona part el partit va donar un bot pel que fa a la intensitat. Un inspirat Sergi que posava tres taps al tirador del Massanassa més un xoc entre Josep i el 7 visitant feien que el partit s'embrutara i es descentrara. Al final, 59 - 46 i bones sensacions per començar.

Valoracions:
Nom Valoració
Jaume 10
David 0
Javi 4
Sergi 24
Jordi 4
Raúl 0
Vicent 23
Lluís 1
Josep 5

Espere que algun jugador no em pegue després de vore aquesta taula.
Enhorabona a Sergi que es el primer MVP de la temporada amb 24 de valoració. Bona noticia per a l'entrenador vore que estan tots en positiu o 0.

Us informe que estic fent una xicoteta aplicació per calcular valoracions totals i mitjanes en temps real, cosa que em permetrà informar del jugador mes regular en qualsevol moment

Salutacions!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada