Translate

dilluns, 24 de setembre del 2012

Inici de somni... Final de malson (Ondara 45- La Vila 55)

El dissabte 22, a les 16:30, començà la segona jornada de la Lliga Valenciana, que enfrontava els nostres contra La Vila. El bot inicial donava avantatge als locals, que en un perfecte moviment de baló acabava amb un triple de Javi. Hi haurien 4 triples mes en la primera part, que farien un bon inici de partit, que donava un avantatge còmode de 2 a 6 punts fins el descans.

Però la segona part canviava el guió. Una pressió a mig camp dels de La Vila, provocava moltes pèrdues dels nostres bases, que feia que l'avantatge canviara de costat. No obstant, els tapons de Vicent, feien que anaren amb por cap a canasta. Però la por no es prou per fer que baixaren el nivell, i mentre el 4 visitant anava amb decisió a per tots el rebots, mentre els nostres ànims anaven decreixent i fent un avantatge per als Vilers de 10 punts que no reflectien en realitat el partit.

Per la part estadística, el MVP del partit va ser Vicent, amb 13 punts de valoració, als quals van vindre molt bé els 5 tapons i les 7 faltes rebudes.